SLEVA 4% při nákupu nad 2799,- / SLEVA 2% při nákupu nad 1499,- /

Vitar veterinae Artivit Forte prášek 400 g

Kód: JUK-8595011125481
891 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
26.11.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kloubní výživa a regenerace kloubních chrupavek a vazů.


Obsahuje komplex látek důležitých pro kloubní výživu. Forma prášku umožňuje bezproblémové podávání i dlouhodobě. Lze jej rozmíchat ve vodě nebo přímo přidat k běžné stravě.


Obsažené látky tvoří pět základních mechanismů účinku:
- Výživa kloubu a kloubního pouzdra (glukosamin sulfát 2KCl a chondroitin sulfát)
- Protizánětlivé působení (MSM - methylsulfonylmethan)
- Lubrikace (promazávání) kloubu a kloubního pouzdra (kyselina hyaluronová)
- Obnova poškozené chrupavky (hydrolyzovaný kolagen)
- Tlumení bolesti (Boswelia serrata)


Složení: kolagen, glukosamin sulfát.2KCl, MSM (methylsulfonylmethan), chondroitin sulfát, kyselina L-askorbová, extrakt z Boswellia serrata, kyselina hyaluronová.


Doporučené dávkování:
Malá a střední plemena psů do 20 kg 1 lžička denně
Střední a velká plemena psů 20 - 40 kg 2 lžičky denně
Velká a obří plemena psů 40 - 60 kg 3 lžičky denně
Kočky ½ lžičky / denně


Kdy podávat: Starší psi a kočky od 4 - 5 roku věku, dále vždy u velkých a těžkých plemen psů, při pravidelném fyzickém výkonu (canicross, agility atd.) u rychle rostoucích štěňat a v případech obezity (zvířete). Podávejte v tříměsíčních kúrách s měsíčními přestávkami.


Vždy po chirurgických ortopedických operacích, diagnostikované dysplazii kloubů, osteoartritidě atd. Při bolestivých projevech pohybového aparátu. Podávejte trvale.


Vyvinuto a vyrobeno v České republice.


Skladování: při pokojové teplotě,v suchu a temnu, v původním uzavřeném obalu


Expirace: uvedeno na obalu


Číslo schválení ÚSKVBL: 059-15/C


ČTĚTE POZORNĚ PŘÍBALOVOU INFORMACI


Příbalový leták


ILUSTRATIVNÍ FOTO

Doplňkové parametry

Kategorie: Vitamíny a doplňky stravy
Hmotnost: 0.48 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: