Dokas Králičí plátky 70 g
Kód: CAN-4251276200090Detailní popis produktu
Vynikající plátky z králičího masa pro zdravé mlsání. Snadno se krájí na malé kousky a lze je tak použít jako odměny při tréninku. Vysoká kvalita použitých surovin zaručuje výraznou chuť a vůni. Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé. Výroba těchto pamlsků se řídí přísnými předpisy Animal Welfare, které upravují zacházení se zvířaty, stanovují způsob a podmínky jejich chovu a určují pravidla pro zpracování masa s ohledem na životní prostředí i samotná zvířata. Samotný chov králíků se rovněž pyšní oceněním Good Rabbit Award, které je udělováno společnostem, co dodržují pravidla druhově vhodného chovu. Složení: králík 93%, vedlejší rostlinné produkty, minerální látky Analýza: hrubé bílkoviny 43,3%, hrubé oleje a tuky 9%, hrubé popeloviny 5,5%, hrubá vláknina 0,5%, vlhkost 14% Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku. Pamlsky jsou v dnešní době nedílnou součástí krmení mazlíčků, a tak i u nich je potřeba dbát nejen na chuť, ale i na zdravé složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jsou během výroby pravidelně prověřovány. Psí a kočičí pamlsky Dokas podléhají pravidelným kontrolám kvality světově uznávaným německým institutem SGS Institut Fresenius. Tato nezávislá laboratoř patří mezi přední evropské společnosti testující kvalitu potravin. Ve videu můžete porovnat chov králíků v jiných společnostech a chov v Dokas podle pravidel welfare, dbající na pohodu a zdraví chovaných zvířat.Doplňkové parametry
Kategorie: | Pamlsky pro psy |
---|---|
Složení: | bezobilné |
Zvíře: | psi |
Příchuť: | králičí |
Typ pamlsku: | plátky a proužky |
Kategorie výrobku: | pamlsky |
Značka: | Dokas |
Nakupuji: | po 1 ks |
Expirace: | s expirací |
Země výroby: | CN |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář