Dokas Tyčinky se šípkem 105 g
Kód: 76206030Detailní popis produktu
Poloměkké tyčinky vyrobené z rostlinných bílkovinných extraktů, ovoce a zeleniny jsou 100% přírodní bezmasé pamlsky, které můžete podávat vcelku jako měkký žvýkací pamlsek nebo je snadno nalámat na menší kousky a využít je jako odměnu, například při tréninku. Šípky jsou bohatým zdrojem antioxidantů, které chrání buňky před poškozením a díky vysokému obsahu vitamínu C podporují tvorbu kolagenu a tím i zdraví kloubů, srsti a kůže psa. Obsahují pivovarské kvasnice, které jsou bohatým zdrojem vitamínů skupiny B a podporují zdravou srst, kůži, imunitu a celkovou vitalitu psa. Vysoká kvalita použitých surovin zaručuje skvělou chuť a přirozenou vůni, které si váš mazlíček zamiluje, a to bez umělých konzervantů, dochucovadel a barviv. Složení: rostlinné bílkovinné extrakty, banán, rostlinný surový glycerin (řepkový), řepkový olej, šípek 2,2 %, pivovarské kvasnice, červená řepa, cizrna, minerální látky Analýza: hrubý protein 44,2 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubé oleje a tuky 7,0 %, hrubé popeloviny 2,6 %, vlhkost 14,7 % Tyto pamlsky jsou ideální volbou i pro psy s alergiemi na živočišné bílkoviny a pro všechny, kteří preferují ekologicky šetrný životní styl. Baleno ve znovu uzavíratelném obalu, který zajišťuje, že pamlsky zůstanou dlouho čerstvé a voňavé. Psí a kočičí pamlsky Dokas podléhají pravidelným kontrolám kvality světově uznávaným německým institutem SGS Institut Fresenius – nezávislá laboratoř patřící mezi přední evropské společnosti testující kvalitu potravin. Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku.Doplňkové parametry
Kategorie: | Pamlsky pro psy |
---|---|
Zvíře: | psi |
Příchuť: | zeleninové |
Složení: | superpotraviny |
Druh pamlsku: | žvýkací |
Typ pamlsku: | tyčinky a rolky |
Kategorie výrobku: | pamlsky |
Značka: | Dokas |
Nakupuji: | po 1 ks |
Expirace: | s expirací |
Země výroby: | CN |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář